sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

#1: Blogin korkkaus

Moikka ja tervetuloa seuraamaan uudistunutta blogia!
 
Uusille lukijoille tässä pientä esittelyä blogista, jota lueskelet par'aikaa. Elikkä olen Laura, pienestä pitäen intohimoinen heppatyttö, jonka suunnitelmana on edetä ratsastuksessa niin pitkälle kuin omat rahkeet vain riittävät. Haaveena on jonakin päivänä saada ratsastuksesta/hevosista ammatti, mieluiten ratsuttajan tai hevostenvalmentajan muodossa tai ehkä ratsastuksenohjaajana. Omia hevosia on tällä hetkellä yksi, 2007-syntynyt pv-tamma Griva, eli Kiira, joka on ollut mulla nyt reilu kuukauden. Kiiran kanssa tarkoitus on valmentautua sekä esteillä että koulussa ja yrittää sisälle Ypäjän ratsastuksenohjaajalinjalle. Lisäksi ratsastelen epäsäännöllisen säännöllisesti muiden hevosia ja otan mielelläni jatkossakin uusia hevosprojekteja.
 
Aiemmin mukana olleille: pahoittelut, että sivuston julkaisuun on mennyt näin paljon aikaa. Meillä on Kiiran kanssa ollut viime aikoina aika lailla epäonnea, se on nyt ollut kaksi viikkoa saikulla epäpuhtauden/ontuman takia ja mun hermot on ollut riekaleina ja usko koko projektiin pohjalukemissa. Nyt on onneksi ollut pari parempaa päivää ja huomenna tiedossa on klinikkareissu, jolla toivottavasti selviää mistä moinen johtuu. Nyt uudella taistelutahdolla taas eteenpäin!
 
Kuukaudessa (eli ennen K:n saikkuilua) ollaan silti tultu mielettömästi eteenpäin. Kiiran ratsastettavuus on parantunut kohinalla, se on saanut lisää massaa ja oppinut kulkemaan oikeinpäin. Taidan tässä kohtaa antaa kuvien puhua puolestaan.
 
ENNEN eli huhti-toukokuu 2014:
 
 



 
JÄLKEEN eli kesäkuu 2014: (huono kuvalaatu, koska napattu videolta)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kyllähän näissä jo selvän eron näkee ja oon yllättynyt positiivisesti siitä, miten hienot askellajit Kiirasta saa kaivettua esiin. Nyt kuitenkin aika lopetella ja valmistautua huomiseen klinikkareissuun. Toivottavasti saadaan hyviä tai ainakin ei-pahoja uutisia ja tää epäonni loppuisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti