lauantai 24. tammikuuta 2015

#24: Kiira osaa suomea!

Vähän myöhässä tulee tämä video, mutta halusin jakaa sen teillekin, koska minusta se oli hauska. Aioin juoksuttaa joku ilta Kiiraa Siilissä ihan normaaliin tapaan gramaaneilla, mutta sitten en löytänyt pitkää juoksutusraippaa mistään ja jouduin ottamaan jonkun tyngän mukaani. Hermohan siinä meni, kun säälittävästi olisin joutunut sillä tuulettamaan ympyrän keskellä, joten totesin että samapa tuo, ollaan ilman.

Huvittuneena totesin, että enpä mä mitään raippaa tarvinnutkaan. Ilmeisesti oon niin selkeästi aina sanonut samoin juoksuttaessani, että se on oppinut mitä mikäkin äänikomento tarkoittaa. Tämä siis ei ollut tarkoituksella haettua, vaan vahingossa huomasin, että Kiirahan ymmärtää suomea! :D Olin ihan ällikällä lyöty siitä, että hevonen oikeasti oppii sanoja samaan tapaan kuin koira ja vielä ilman, että yritän aktiivisesti niitä sille opettaa. Mähän teen Kiirasta vielä sirkushevosen! :D Kyllä ne on fiksuja ja hienoja eläimiä! :)



Lisäksi tiedossa saattaa olla uusi hevosprojekti pitkästä aikaa, tämän tilanne varmistunee maanantaina. :) Tarkoitus olisi myös saada aikaan päivitystä Kiiran ja mun viime päivien touhuista. Näitä odotellessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti